koplampen laten polijsten

Wiki Article

Jouw vierwieler staat maar verlept bij de voordeur? Wij poetsen je mazda net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Regen doet je ford weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de fraaie glans die je vierwieler ooit eens bezat weer terug komt. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Ons personeel is altijd trots op het eindresultaat, en dat is niet zo vreemd, want ze gebruiken de beste producten en geven hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen zien van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze site.
Met een grote glimlach komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je ongetwijfeld eens overkomen, je rijd naar de verjaardag van je dochter en spontaan zijn er allemaal krassen bijgekomen door opspattend grind. Spijtig, er valt jammer genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Al die schadeplekken maken de kleur tevens flets, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een glimmende heilige koe te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Super mooi toch al die sprankelende auto's die sparkelen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Dat je een blokje aan het lopen bent en zoiets hebt van was dat maar mijn bolide? Dit krijg je voor elkaar met glas-coating en deze dienst zit tevens in ons assortiment, dus jouw vierwieler kan er net zo gelikt uit gaan zien. Nano-coating is een niet opvallende laag die over de lak is vastgehecht, dit geeft minimaal twee jaar extra bescherming aan je bolide. Iets dat wel een must is, is dat de heilige koe eerst tot in de puntjes gepolijst moet zijn anders wilt het middel niet pakken. Na deze glascoating heeft regenwater en vuil geen grip meer op je lak, je heilige koe blijft spik en span.

Je auto interieur laten vernieuwen zodat deze appetijtelijk is om in te vertoeven? Lederen stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo brandschoon of als je net de autosleutel hebt gehad. Waarom je je auto interieur wilt laten reinigen? Na een jaar is de binnenzijde lang niet zo fris meer als in het begin. Als je je vriend een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. De stoffen autostoelen komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe goed het auto interieur rook toen je je Toyota net nieuw had gekocht? Alle nieuwe geurtjes die het auto interieur rijk is pakken we aan zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je bestelbus helemaal van binnen en buiten fris te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Natuurlijk is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw Bmw netjes hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je vader wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Jouw bolide staat maar verlept op de oprit? Laat je Japanse vriend door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je auto geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zetten ons volledig in zodat dat de prachtige glans die je auto ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor de mooiste resultaten zullen we de laklaag weer als nieuw maken. Onze mensen zijn altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat mag ook wel, want ze maken gebruik van de betere producten en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze bedrijfswebsite vele voorbeeld foto's om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een prachtig fonkelende automobiel voor je huis waar je opgetogen om mag zijn.

Dit gaat bekent in de oren klinken, je rijd naar de verjaardag van je neefje en voor je het weet heb je allemaal krassen erbij door fijne steentjes. Zoveel kleine krasjes in je lak waar je niet op zat te wachten. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om weer in een glansrijke vierwieler te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of grind weer volstrekt verdwenen. En natuurlijk die kleur, helemaal opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een vierwieler? Dat je een rondje aan het lopen bent en zoiets hebt van was dat maar mijn heilige koe? Met onze nano-coating service gaat ook jouw auto er net zo uit zien, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Wat is glas-coating nu eigenlijk? Nou het is een bijgevoegde ondersteunende laag over je bestaande lak heen welke enkele jaren blijft bestaan. Voordat de glascoating op de vierwieler kan worden gepoetst behoort de heilige koe eerst grondig gepolijst te zijn wilt de gel blijven plakken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere viezigheid van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een blinkende bolide wordt gezien.

Je vierwieler interieur laten vernieuwen zodat deze aanlokkelijk is om in te vertoeven? Gesoffeerde stoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat je ziet is zo schoon of als je net de sleutels hebt verkregen. Waarom je je auto interieur wilt laten reinigen? Na een aantal maanden is het auto interieur lang niet zo fris meer als toen je het kocht. Als je je oom een lift moet geven dan is het een afgang als die een vieze autorit krijgt. De stoffen stoelen komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe lekker het interieur rook toen je je Nissan net bij de occations dealer had opgehaald? Wij maskeren de bijgekomen geuren niet, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer plezierig ruikt.

Om je bestelbus honderd procent van binnen en buiten fatsoenlijk te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat jij ons wilt laten doen. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw heilige koe schoon kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je vader wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek Klik hier onze bedrijfswebsite voor meer informatie.

Report this wiki page